- 24 Ocak 2022
- 60,385
- 13,179
- 68

ROYALBET'TE HESABINIZI GÜVENCEYE ALIN!
İki adımlı doğrulama, hesabınıza ekstra bir güvenlik katmanı ekleyen ve erişimi doğrulamanıza yarayan bir güvenlik sistemidir. Bu sayede, sadece şifrenizi bilmek hesaba giriş için yeterli olmaz; kişisel cihazınızda oluşan özel bir kodu da girmeniz gerekir.
Birçok dijital platformda güvenlik standardı olan Google Authenticator uygulaması, RoyalBet'te de hesabınızı korumak için üyelerimizin kullanımına sunulmaktadır. Bu sistemi hesabınızı oluşturduktan sonra dilediğiniz zaman kolayca aktif edebilirsiniz. Royalbet olarak, hesap güvenliğiniz için Google Authenticator kullanımını önemle tavsiye ediyoruz.
GOOGLE AUTHENTICATOR NASIL AKTİF EDİLİR?
1. ADIM – UYGULAMAYI İNDİRİN
Kullanmakta olduğunuz akıllı telefonunuza (iOS veya Android) "Google Authenticator" uygulamasını ücretsiz olarak indirin.
2. ADIM – PROFİL SAYFANIZA GİDİN
Royalbet hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşedeki profil adınıza veya avatarınıza tıklayarak "Profilim" bölümüne girin.
3. ADIM – AUTHENTICATOR'A ERİŞİN
Profil sayfanızda bulunan güvenlik veya hesap ayarları menüsünden "İki Adımlı Doğrulama (2FA)" veya "Google Authenticator" sekmesini bulun ve "Aktif Et" butonuna tıklayın.
4. ADIM – QR KODU TARAYIN
Ekranda beliren QR kodunu, telefonunuzda yeni indirdiğiniz Google Authenticator uygulamasını açarak tarayın. Uygulamada sağ üstteki "+" işaretine basın ve "Barkod Tara" seçeneğini seçerek kameranızı QR koda doğrultun.
5. ADIM – DOĞRULAMA KODUNUZU KAYDEDİN
QR kod tarandığında, Authenticator uygulaması 30 saniyede bir yenilenen 6 haneli bir doğrulama kodu oluşturacaktır. Bu kodu, her girişinizde kullanmak üzere hazır bulundurun.
6. ADIM – GİRİŞLERİNİZDE KULLANIN
Bir sonraki Royalbet hesabınıza giriş denemenizde, şifrenizi girdikten sonra sizden "Doğrulama Kodu" istenecektir. Telefonunuzdaki Google Authenticator uygulamasında anlık olarak görünen 6 haneli kodu ilgili alana girerek girişinizi tamamlayın.
ÖNEMLİ NOTLAR:
- Telefonunuzu değiştirirseniz veya uygulamayı silerseniz, yeni kurulum için Royalbet destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.
- Google Authenticator'ı aktif ettikten sonra, her girişinizde bu kodu kullanmanız zorunlu olacaktır.
- Doğrulama kodları yalnızca sizin cihazınızda üretilir; Royalbet bu kodlara erişemez. Lütfen telefonunuzun güvenliğine de özen gösterin.
Hesabınızın güvenliği bizim için çok önemlidir. Bu basit adımla korumanızı en üst seviyeye çıkarın.
Royalbet ekibi, bol şanslar diler!